Popusti na veće količine

Na veće količine dajemo i do 30% popusta u zavisnosti od količine i proizvoda.

PRIMER POPUSTA ZA KARTONSKE KUTIJE

Broj poručenih proizvodaPopust
1-49 kom nema popusta
50-199 kom 5%   popust
200-499 kom 10% popust
500-999 kom 15% popust
1000-1999 kom 20% popust
2.000 kom i više 30% popust

Za kupce u veleprodaji kod velikih poslova moguće je dobiti još pogodnosti.Pročitajte zašto smo povoljniji od drugih.


- Odmah vidite konačnu cenu i koliko će nešto na kraju stvarno da košta. Cene na našem sajtu su iskazane sa PDV-om, kako je i zakonom propisano kada je u pitanju maloprodaja fizičkim licima i to je maksimalna cena koju možete platiti, cena može biti samo još manja za 5%, 10%, 15% 20%, 30% i kod nekih baš velikih poslova moguće je dobiti još pogodnosti u zavisnosti od količine i robe koja je poručena.

- Besplatna dostava u centralnoj zoni Beograda za porudžbine veće od 2500dinara. Sa mogućnosti da ako porucite do 12 po podne robu dobijete isti dan.

Provera kvaliteta
Sve proizvode koje nudimo našim kupcima prvo testiramo i proveravamo da li su kvalitet i karakteristike na nivou za profesionalnu upotrebu i tek nakon što proizvod prodje testove i zadovolji sve uslove tek tada ga stavljamo u ponudu. Deo naše firme se bavi pružanjem usluge transporta i selidbi za gradjanstvo, preduzeća i institucije gde se očekuje visok nivo zaštite pri transportu. 

Na žalost postoje firme koje "love u mutnom" i tako nepazljive i neskoncentrisane kupce dovode u zabludu time što prodaju ambalažu izradjenu od najnekvalitetnijih materijala, manjih dimenzija od predstavljenih a dešava se da i prodaju polovne kartonske kutije po ceni novih (većinom imaju štampu i tragove lepljive trake na sebi).

Svime gore navedenim pokazujemo da cenimo naše kupce i da ne želimo da ih dovodimo u zabludu i obmanjujemo, cenimo novac naših kupaca, jer većina kupaca ga stiče ulagajući svoj trud i vreme.

Hvala Vam što se interesujete za naše proizvode i usluge.

Svako dobro i pozdrav,

Nebojša Delić