Popusti na veće količine

Na veće količine dajemo i do 30% popusta u zavisnosti od količine i proizvoda.
Za kupce u veleprodaji kod velikih poslova moguće je dobiti još pogodnosti.Pročitajte zašto smo povoljniji od drugih.


- Odmah vidite konačnu cenu i koliko će nešto na kraju stvarno da košta. Cene na našem sajtu su iskazane sa PDV-om, kako je i zakonom propisano kada je u pitanju maloprodaja fizičkim licima i to je maksimalna cena koju možete platiti, cena može biti samo još manja za 5%, 10%, 15% 20%, 30% i kod nekih baš velikih poslova moguće je dobiti još pogodnosti u zavisnosti od količine i robe koja je poručena.

- Besplatna dostava u centralnoj zoni Beograda za porudžbine veće od 1800 dinara. Sa mogućnosti da ako porucite do 12 po podne robu dobijete isti dan.
Primer: Nadjete negde cenu kartonske kutije 60x40x40cm - petoslojne za 150 din + PDV, automatski ta kutija vas kosta 180 din komad, ostaje jos da platite dostavu, koja za 10 takvih kutija košta, ukoliko je danas za danas isporuka minimum 600 dinara. To znači da ste po jednoj kutiji platili još 60 dinara, na kraju vas to izadje 10 x 150=1500, a 1500 + PDV 20% = 1800, na to dodate 600 za dostavu i tih 10 kartonskih kutija vas kosta 2400 dinara. Kod nas to isto košta 1900 dinara. Na ovom primeru se vidi da smo povoljniji za 500 dinara, iako na prvi pogled izgleda da nismo, jer je kod nas istaknuta krajnja cena od 190 din/kom.

Provera kvaliteta:
Sve proizvode koje nudimo našim kupcima prvo testiramo i proveravamo da li je kvalitet i karakteristike na nivou za profesionalnu upotrebu i tek nakon što proizvod prodje testove i zadovolji sve uslove tek tada ga stavljamo u ponudu. Deo naše firme se bavi pružanjem usluge transporta i selidbi za gradjanstvo i za institucije gde se očekuje visok nivo zaštite pri transportu. 

Na žalost postoje firme koje "love u mutnom" i tako nepazljive i neskoncentrisane kupce dovode u zabludu.
Svime gore navedenim pokazujemo da cenimo naše kupce i da ne želimo da ih dovodimo u zabludu i obmanjujemo, cenimo novac naših kupaca, jer većina kupaca ga stiče ulagajući svoj trud i vreme.

Hvala Vam što se interesujete za naše proizvode i usluge.

Svako dobro i pozdrav,

Nebojša Delić