Uslovi korišćenja

Uslovi i pravila korišćenja internet prezentacije kartonske-kutije.rs

  1. KORIŠĆENJEM internet prezentacije kartonske-kutije.rs podrazumeva se da je korisnik upoznat sa uslovima i pravilima o korišćenju i da ih bezuslovno prihvata.
  2. Internet prezentacija kartonske-kutije.rs je vlasništvo preduzetničke radnje "DELIĆ TRANSPORT" - Autoprevoznik i Trgovina, Nebojša Delić PR. Obalskih radnika 25, 11030 Beograd. Zabranjeno je kopiranje svog sadržaja, sem za ličnu upotrebu.
  3. Internet prezentacija kartonske-kutije.rs služi samo za informisanje o ponudi robe i usluga.
  4. "DELIĆ TRANSPORT" zadržava pravo ispravki u slučaju štamparskih grešaka prilokom unosa cena, slika i tehničkih podataka
  5. "DELIĆ TRANSPORT" zadržava pravo da NE prihvati narudžbinu uz obaveštenje kupcu sa razlozima neprihvatanje bez ikakve odgovornosti za posledice neprihvatanja narudžbine.
  6. Kupac je dužan da pre porudžbine proveri da li "DELIĆ TRANSPORT" ima raspoloživu željenu robu i da li ima mogućnost dostave ili ličnog preuzimanja.
  7. Navedeno vreme čekanja na isporuku na prezentaciji kartonske-kutije.rs odnosi se samo za narudžbine koje smo prihvatili i potvrdili telefonski ili drugim vidom komunikacije i odnosi se na UŽU GRADSKU ZONU U BEOGRADU.

BESPLATNA DOSTAVA U BEOGRADU - USLOVI I PRAVILA

1. Besplatna dostava u Beogradu se odnosi na užu gradsku zonu i ne odnosi se na delove grada van nje. Mapa besplatne dostave

Usluga besplatne dostave je izlaženje u susret potrebama naših kupaca da na lak i ekonomičan način dodju do naših proizvoda ali to ne podrazumeva da je "DELIĆ TRANSPORT" u obavezi da isporuči proizvode ako je to nemoguće učiniti u vremenu koje kupac zahteva, ukoliko je to neisplatljivo i ako bi se pri isporuci morao prekršiti važeći zakon ili propis zaštite na radu, bezbednosti saobraćaja i sl.

2. Besplatna dostava za porudžbine veće od 2500 dinara je vrsta usluge koja podrazumeva da se roba isporuči u unapred predočenom intervalu od 6 sati čekanja na adresi isporuke od strane kupca a ne u tačno vreme koje to kupac zahteva. Ukoliko smo u mogućnosti da isporučimo robu u tačno
željeno vreme ili u intervalu čekanja na adresi kraćem od 6 sati mi ćemo to sa zadovoljstvom učiniti, ali nismo obavezni ukoliko to nismo u mogućnosti, jer usluga besplatne dostave nije uključena u cenu i tretira se kao poklon kupcu koji on može da iskoristi ukoliko mu odgovaraju naši uslovi za besplatnu dostavu.

3. Pre isporuke vršimo proveru tačnosti adrese i potvrdu da li je na adresi osoba koja će preuzeti robu. Provera i najava isporuke vrši se 30 minuta pre dolaska na adresu za isporuku. Ukoliko se na ostavljene kontakt telefone niko ne javlja nismo u obavezi da robu dovezemo na adresu i da na licu mesta proveravamo da li je adresa tačna i da li je u tom vremenu prisutna osoba koja će preuzeti robu. Dešava se da se iz opravdanih razloga kontakt osoba ne javlja na telefon i tek kasnije se javi, ni tada nismo u obavezi da robu isporučimo u najkraćem roku, samo ukoliko se vozilo nalazi u blizini izaći ćemo u susret kupcu u suprotnom se ta isporuka smatra za tek naručenu i isporučuje se u terminima za tada poručenu robu.
- Ukoliko se desi da kupac telefonskim putem potvrdi da je na adresi a dostavljač ga ne zatekne na adresi i u roku od pet minuta čekanja kupac se ne pojavi da preuzme robu, porudžbina se stornira, kupac se tretira kao neodgovoran i da bi mu se isporučila roba mora platiti dostavu u iznosu od 600 dinara(Beograd*) ili lično preuzeti robu na nekoj od naših adresa. Ukoliko se kupac u dva navrata ponese neodgovorno automatski se obeležava kao kupac koji gubi pravo na korišćenje dostave jer nam pravi nepotrebne troškove, takav kupac može samo preuzeti robu na našim adresama.

4. Termini isporuke:
Ponedeljak, sreda i petak:
Robu naručenu pre 12h isporučujemo do 16h. Robu naručenu posle 12h isporučujemo sledećeg dana, po uslovima za taj dan.

Utorak i četvrtak: Robu naručenu pre 12h isporučujemo do 16h(po želji i kasnije od 18 do 20h). Robu naručenu posle 14h isporučujemo od 18 do 20h ili sledeći dan.
Porudzbine posle 14h isporučujemo sledećeg dana u terminima za taj dan.

Subota: Robu poručenu do 11h isporučujemo do 14:30h.

Nedelja: Ukoliko imamo mogućnosti postoji opcija za isporuku i nedeljom. Kontaktirajte nas radi dogovora.